خواص جینسینگ

جینسینگدر قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز.جینسینگتازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگسفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگقرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگآمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگآسیایی (Panax ginseng) است.

 

بیشتر بخوانید: خواص جینسینگ | ۱۹ خاصیت جینسینگ در سلامتی، پیشگیری و درمان بیماری ها

 


جامعه سلامت جینسینگ ,برداشت ,خاصیت جینسینگ ,برداشت میشود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه کالا شهر فروشگاه آنلاین روز شمار موفقیت آکادمی کنکور شکوهیان ارشد مهندسی عمران رضا افضلی مهندسین شیمی نماوا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دان.